2012-06-14 08:58:53• hírek • Szatmár.ro

Óvárinak sikerült a címvédés

A Román Kupa megyei szakaszát az Óvári Somesul nyerte meg az Olimpia stadionban megrendezett döntőn.

A címvédő óvárinak a Pusztadaróci Recolta volt az ellenfele. Mondhatjuk, igazán rutinos az óvári csapat a kupadöntőkben, ugyanis zsinórban már a negyedik döntőt játszották és a harmadikat nyerték meg. Az idei döntő első perceiben nem történt semmi említésre méltó, az első fél órát követően azonban Óvári jutott előnyhöz: Berci 17 méterről ellőtt bombája a felső kapufáról a kapus hátára pattant, onnan meg a kapuba. A daróciaknak még a szünet előtt sikerült az egyenlítés: belőtték a tizenegyest, amit a Petric elleni szabálytalanságért kaptak.

A második félidőben ugyan akadtak próbálkozások, de komoly helyzeteket egyik csapatnak sem sikerült kialakítania. A 85. percben aztán Puti ellen szabálytalankodtak a daróciak, az óváriak csapatkapitánya viszont fölé lőtte a tizenegyest, amivel megszabadíthatta volna csapatát a hosszabbítástól. A tizenegyespárbajt azonban sikerült elkerülniük a címvédőknek: a hosszabbításban Gavrus egy szögletet követően fejelt gólt és szerezte meg az újabb kupagyőztesi címet az Óvári Somesulnak.

Román Kupa, megyei szakasz, döntő:
Óvári Someşul-Pusztadaróci Recolta 2-1
gólok: Berci (30.), Găvruş (118.), illetve Petric (40. - tizenegyesből).

Az Óvári Somesul csapata
Az Óvári összeállítása: Socaciu – Puti, Giurgiuman, Doros, Nemes, Saraz, Gavrus, Tripon, Peczer, Berci, Lihet. Cserék: Todor, Sipos, Istrate, Birta, Pintye, Jula, Botos D., Pop M. Edző: Nagy István.

A Pusztadaróci Recolta csapata
A Pusztadaróc összeállítása: Osan – Katócz, Sima, Mester S., Mester N., Petric, Simon, Moldovan, Németi, Lakatos, Buja. Cserék: Kovács, Esztinka, Vida, Mocanu, Végh, Fedák, Túrós. Edző: Esztinka Sándor. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: